• Condédreef 20
  • 8500 Kortrijk
  • België
  • +32 0498/42 42 42

Getuigenissen

 

 

Dag Werner, Ik kende mensen die gestopt waren met roken door hypnose. Op een dag zag ik een advertentie verschijnen over “de virtuele maagring geplaatst onder hypnose”. Het klinkt cliché maar na jarenlang allerhande diëten te proberen nam ik de beslissing om ook nog maar eens hypnose te proberen. Eerlijk gezegd dacht ik dat dit de zoveelste poging ging zijn om te vermageren. Op 4 maart 2020 kwam ik bij u voor de eerste consultatie. Beetje gestresseerd, niet wetende waar ik mij mocht aan verwachten. Na de eerste sessie kon ik alleen maar zeggen dat ik iets “raars” had meegemaakt maar het voelde goed. De avond zelf wist ik al dat er iets in mijn onderbewustzijn veranderd was. Ik kan het niet beter beschrijven als een soort reset. Tijdens de tweede sessie plaatste u de virtuele maagring. En wonder bij wonder ging ik zonder nadenken minder eten, ook de zin te snoepen of de dag door te eten verdween. De kilo’s vlogen er niet af en dat moet ook niet want ik had al ervaring met crash diëten waar je nadien het dubbel aantal kilo’s terug kreeg. Wat ik wel zag was dat mijn kledij te groot werd en mensen begonnen te zeggen dat ik vermagerd was. Tegen de zomer was ik zonder moeite 30 kg kwijt!!! Toch had ik nog ergens de schrik dat de kilo’s er onmiddellijk terug gingen bijkomen. We zijn nu een aantal maanden verder en de kilo’s zijn er nog steeds niet bijgekomen. Ik ben gewoon mijn oude eetgewoonten vergeten. Of beter, hypnose heeft mijn onderbewustzijn terug op het juiste spoor gezet. Wat ik wel ondervind is dat de meeste mensen nog nooit van vermagere onder hypnose hebben gehoord. Er zijn er zelfs die niet geloven dat ik zoveel vermagerd ben met hypnose en zeggen dat ik stiekem een maagring heb laten plaatsen. Niets is minder waar en ik raad het aan iedereen aan die overgewicht wil verliezen. Uiteraard voel ik mij nu veel beter in mijn vel om niet te zeggen fantastisch! Nogmaals 1000 x dank! Door u en hypnose voel ik mij terug beter dan ooit tevoren.

 

M.R.

 

 

 

 

 

Ik dank je voor de leuke ervaring, ik kan terug normaal gaan slapen, soms luister ik terug naar jouw stem en voel ik me terug meer ontspannen. Door meer en betere slaapkwaliteit ben ik minder gaan eten en herbeleef ik terug alle mooie gezellige momenten aan tafel.Ik geniet ervan om mensen te bedienen…

M uit Gullegem

Pijn is al jaren het hoofdbestanddeel in mijn leven. Wat ooit begon met prikkelbaar darm syndroom op mijn 14jr, groeide met de jaren uit tot fibromyalgie.Via mijn huisarts kwam ik bij Werner. Toen ik me veilig genoeg voelde kwamen enkele jeugdtrauma’s bovendrijven van grensoverschrijdend gedrag die ik als kind had meegemaakt. Dit maakte dat mijn veiligheidsgevoel en vertrouwen totaal verdwenen was. En mijn lichaam sedert mijn jeugd blijven steken was in vluchten, altijd overal alert, gespannen en klaar om te vluchten. Ook mijn assertiviteit en empathie maakten dat ik moeilijk mijn grenzen kon bewaren. Werner bracht mijn kind op een veilige plek terug in mijn hart. Lief te zijn voor mezelf, me terug veilig te voelen, mijn grenzen te bewaren. Via zelfhypnose heeft ze me een diepe relaxatie geleerd. Met hypnose werden trauma’s, negatieve emoties aangepakt en vervangen door positieve. Door deze technieken is de pijn veel verbeterd, ik geniet weer van het leven, mijn gezin.

H uit Menen

Ik wou je laten weten dat ik nu vanaf week één, geen slaappil meer nodig heb om te kunnen slapen. Ik slaap diep en zalig. Soms zal ik nog eens wakker worden, opstaan en terug indommelen; dit is helemaal niet storend. Ik ben zo blij. Ik voel ook dat ik meer kan overdag presteren, natuurlijk ga ik nog eens met gedachten slapen, minder piekeren dan vroeger, opruimen en genieten. Dit vanaf de hypnotherapie bij mijzelf. Als mijn energie wegvalt dan doe ik de oefening die je me gegeven hebt. Dan voel ik zo die energie terugkomen. Ik wou je bedanken. Ik ga nog vaak slapen met jouw stem. Het ontroert me en maakt me blij. Ik zal zeker nog terug komen.

J uit Kortrijk

Vorig jaar kwam ik bij Werner terecht om me voor te bereiden op m’n nieuwe functie binnen het bedrijf. Ik was al 3 keer geweest. Maar door m’n enorme grote faalangst en stress lukte het maar niet. Na 2 sessies en de bijbehorende audio bestanden nog steeds niet. We gingen hard door en bij de vijfde sessie werd mijn vertrouwen op een heel ander niveau getild. Steeds dankbaar voor de enorme diversiteit aan technieken en nieuwe reizen om mezelf eindelijk te kunnen ontspannen. Ik wens je nog heel veel succes met je praktijk. Je doet schitterende dingen! Inderdaad je hebt gelijk, investeer zoveel in jezelf als je nodig hebt en zelf wil! Het brengt op.

A uit Marke

Ik kon niet meer slikken, geen hap ging nog door mijn keel. Ik kon na de scheiding niet meer normaal eten en drinken, hypnotherapie deed wat ik reeds vijf jaar niet meer kon. Dit was een knop die ik tot nu nog nooit had kunnen draaien ondanks dat ik jarenlang bij allerlei dokters, specialisten en psychologen ben geweest. Toen ik over hypnotherapie hoorde van een kennis heb ik meteen een afspraak gemaakt. Na 2 sessies was mijn mijn probleem helemaal opgelost. Ik leer nu dat mijn bewustzijn ervan overtuigd was dat ik niet beter kon. Alsof dat slikken over mij controle had en niet omgekeerd. Eindelijk, verlost… ik maak reclame voor jouw werk..

S uit Zwevegem

Overgewicht bij mijn dochter van 16 jaar, geen ziekte; als puber kunnen er wel ernstige gevolgen zijn voor de toekomst en vooral als ze op eigen benen gaat staan op kot. Zelfvertrouwen is weg en er wordt vooral niks tegen andere leeftijdsgenoten vertelt. Voor mijn dochter was hypnotherapie de meest aangename en doeltreffende oplossing. Overgewicht is vaak het gevolg van onverwerkte emoties, gebrek aan zelfzekerheid, bepaalde gebeurtenissen op school, slechte vrienden. We hadden reeds een tweetal jaar met een diëtiste gewerkt. met mondjesmaat een kilo eraf….Nu de sessies achter de rug zijn voert ze de oefeningen uit voor zichzelf en geniet ze van 12 kilo minder gewicht…..

J uit Avelgem

Ik heb een breuk opgelopen aan het staartbeentje dat door een zware val niet meer pijnlijker kan zijn. Ik had continue pijn. Pijn stond centraal in m’n leven. Eens ontspannen was er alleen bij door mij te verplaatsen. Het is niet helemaal weg. Werner vertelde mij dat dit niet kan opgelost worden, idem wat de specialisten aan mij vertelden.Maar ik kan het wel minderen. Maar vooral ik kan me weer eens ontspannen. Bedankt voor je geduld en je zalige stem in mijn slaap.

R uit Moeskroen

Wij gingen op reis met de zoon. Ik ben bij jou gekomen omdat de zoon vliegangst heeft. Je vertelde mij dat het een beetje kort was, op onze vakantie; heb je nog een extra afspraak meegenomen voor onze zoon. We hadden reeds veel meegemaakt op vliegtuigen en al die “trauma’s” werden steeds erger, het was een hel voor hem. Na de ene sessie was alles opgelost, hij geniet van het vliegen en onze vakantie. Onze vakantie begint nu van thuis en niet meer op het strand als we 25 uren onderweg zijn geweest. Thanks!

M uit Oudenaarde

Ik ben ‘gestopt’ met roken, een ex collega van mij is bij U geweest en is er tevreden over, hij rookt nog één sigaretje in zes maand, hij wou dit en je hebt het mogelijk gemaakt, fantastisch. Ik ben letterlijk volledig gestopt, ik maak nu kleine etsen ipv een sigaretje te rollen. Toen ik net uit de hypnose kwam, was ik niet overtuigd dat ik een niet roker was. Je zei toen: oké we gaan nu terug en gaan het vragen aan jouw onderbewustzijn om het te bevestigen an jouw bewustzijn en dan hoor je het wel… Ik voelde me raar en blijkbaar is dit één van de ervaringen die “normaal” zijn; je raar voelen, omdat we het niet kennen. See you…

C uit Waregem, bedank mijn ex collega om de weg naar jou te vinden

Het vraagt wat moed om een afspraak te maken met iemand die “hypnose” doet. Je hebt mij een half uur gegeven om tot gerustheid en zekerheid te komen om de stap defintief te zetten richting hypnose…. ik had de indruk dat jij werkt in de kelder, een psycholoog op zolder. Maar weet dat in een kelder vieze dingen kunnen liggen “rotten”, stinken, zaken die steeds omhoog komen en die je niet zomaar kan wegsturen. Ik besef nu dat die paar sessies mij meer vooruit geholpen hebben dan tien jaar bij iemand alles gaan “opbiechten of vertellen”. Ik weet nog steeds niet hoe ji het precies hebt gedaan, ik hoef helemaal niets te vertellen en toch was alles keurig en netjes opgeruimd? Ik kom graag nog eens op jaarlijks onderhoud.

S uit Roeselare

Ik ben een snoepdoos. Jij vroeg me wat? Alles, zoet, zout, hartig. Alles gaf mij een drang naar suiker, snoepgoed, chocolade…grote hoeveelheden, de hele dag door! Raar maar we kwamen uit op een moment in mijn leven waar ik geen zelfvertrouwen had gekregen van mijn ouders en later ook niet van mijn partner. Na de scheiding was het eindelijk goed, met mijn nieuwe partner voelde ik mij gewaardeerd, het “waard” om er te mogen zijn. Dat was het, al die jaren afzien….en geeft vroeg of laat gezondheidsproblemen. We hebben er hard aan gewerkt, mensen denken dat ze bij U komen om eens lekker de knop te laten draaien. Inderdaad, dat deed ik toen zelf, zo heb je mij duidelijk vertelt. Het was écht werken, ik stond in de tranen en het zweet. En toen pas voelde ik me vrij…..

A uit Bissegem

About

Hypnose zelf is geen therapie. Het opwekken van een trance staat zou wel kunnen gebruikt worden om veranderingen in je leven aan te brengen. Door middel van hypnose zou contact gemaakt kunnen worden met het onderbewustzijn. Zo kan informatie worden verkregen die het gewone bewustzijn tegengehouden wil. Deze blokkade zou het oplossen van problemen en klachten in de weg staan. Het opheffen van deze blokkades kan effectief gebeuren door de daaraan ten grondslag liggende oorzaak aan te pakken door zelfwerkzaamheid, zelfreflectie en verwerking van de oorzaak (het trauma oplossen of de verkeerde zienswijze bijstellen).

Een voorbeeld: ik ben verslaafd aan suiker, na de eerste sessie: ik heb controle over suiker; ik bepaal zelf wanneer ik suiker eet. Kies wat jij graag wil NU. Verlangen en wensen zijn mooi, bereik je ook het doel? Een kilo minder? Stoppen met roken? Goed slapen? Welke blokkade houd je tegen om doelen te bereiken?
Wij geven jou de kans om alles op te lossen. Zorg in de eerste plaats dat je een goed gevoel hebt. Neem tijd voor wat echt belangrijk is.

Elke sessie ( anderhalf uur ) begint met de zandloper: 15 minuten voorgesprek.
Hierna volgt de inductie, verdieping en suggestie. Elke hypnose is een zelfhypnose, wil jij veranderingen? OK, ik toon je de weg.
Enkel jij kan veranderen, elke beslissing neem jijzelf! Met hypnose ga je elke blokkade uit de weg en verander jij jezelf.

Simpel toch? Stop het verleden in een doosje en ga aan de slag. Beslis wanneer de tijd rijp is!

Skills

Webdesign

PHP

HTML / CSS

JavaScript