• Condédreef 20
 • 8500 Kortrijk
 • België
 • +32 0498/42 42 42

BIJ MIJ KAN JE TERECHT VOOR:

 1. Virtuele maagband. ( 2 à 3 sessies)
 2. Afslanken door stoppen met snoepen en / of stoppen met emotioneel eten. ( 2 sessies)
 3. Alcoholverslaving stoppen. ( 3 à 4 sessies verdeeld over 6 maanden )
 4. Rookstop: sigaret, andere… . (1 à 3 sessies)
 5. Stress algemeen: werk, thuis, studie… . ( 2 à 3 sessies)
 6. Angsten: angst om angst te krijgen, podiumvrees, examenstress, rijangst… ( 3 sessies verdeeld over 3 maanden )
 7. Kindertrauma ( aantal afspraken samen te bespreken )
 8. Narcistische partner relatie gehad. 1 à 3 sessies
 9. Zelfvertrouwen, zelfzekerheid. 1 à 2 sessies
 10. Nagelbijten. 1 à 2 sessies
 11. Migraine, hoofdpijn algemeen. 1 à 2 sessies
 12. Zware trauma en hechtingsproblematiek ( aantal afspraken samen te bespreken )

WERKT HYPNOSE EN
HYPNOTHERAPIE ZÓ GOED?

 1. Hypnose werkt. Nieuwe gewoonten worden veel gemakkelijker.
 2. Door meer ontspanning en goed gevoel doet men onbewust alles veel beter in het leven.
 3. Emoties verwerken en slechte ervaringen op zijn plaats zetten. Opruimen van negatieve gedachten en positieve gedachten kome erin.
 4. Zijn er risico’s aan hypnose? Neen.
 5. Een nieuw hoofdstuk in het leven? Kom ontdekken…
 6. Hoe ervaart men hypnose? Eén woord: Zeer persoonlijk, iedereen heeft na een eerste “Trance” een veel positievere kijk op hypnose.
 7. Medische hypnose (hulp bij minder narcose of pijnstillers bij bevallingen of operaties).
 8. Kan hypnose levenskwaliteit verbeteren? Ja.
 9. Vaak deze uitdrukking: “Ik heb geen karakter genoeg”. Iedereen wil het beste uit het leven halen? Maak een afspraak op 0498/42,42,42

VOOR WIE IS DIT INTERESSANT?

( De voordelen om bij jou thuis te werken? geen file, verplaatsing en meer rust )

 1. Veiligheid en comfort beoordelen: Voordat u een huisbezoek plant, moet u ervoor zorgen dat de thuissituatie veilig is en bevorderlijk voor de therapiesessie. Vraag of er specifieke vereisten of aanpassingen nodig zijn.

 2. Grenzen stellen: Wij stellen duidelijke grenzen aan de omvang van het huisbezoek, inclusief de duur van de sessie, vertrouwelijkheid en betalingsvoorwaarden.
 3. Wij bereiden de benodigde apparatuur voor: Wij brengen alle apparatuur of materialen mee die je nodig hebt voor de sessie, zoals een mogelijkheid tot opname sessie, ontspanningsmuziek en documentatie.
 4. Professioneel gedrag: Ook al voeren wij de sessie bij jou thuis uit, wij zorgen ten allen tijde voor een professionele samenwerking. Kleed je comfortabel en losse kledij helpt voor nog meer ontspanning, zorg voor een fleece of dekentje als je snel koude voelt, voorzie een stoel voor de therapeut en je comfortabele zetel voor jezelf. 
 5. Bevestigen wij de details van de afspraak: We gaan een dubbelcheck doen om de tijd en locatie van de afspraak met jou, voor het geplande bezoek om misverstanden te voorkomen. 
 6. We komen wat vroeger: Probeer een paar minuten eerder vrij te maken om jezelf de tijd te geven alles op orde te zetten, zodat we therapieruimte kunnen het vertrouwde thuisgevoel geven.

 7. Respect voor de privésfeer: wij nodigen de andere gezinsleden om respect bij te dragen aan het doel van jezelf, het intakegesprek, de persoonlijke informatie, de vertrouwelijkheid van de therapie tijdens de sessie. Vermijd het bespreken van persoonlijke zaken of het bekendmaken van informatie die tijdens de sessie is besproken; om deze  met anderen te delen. ( kort: geen luistervinken van anderen, dit werkt averechts op het succes )

 8. Wij geven nazorginstructies: Wij bieden begeleiding of middelen om je verder te helpen de voordelen van de hypnotherapie sessie te behouden nadat wij weggaan.

 9. Opvolging: We kunnen via whatsapp verder contact onderhouden na de sessie om te informeren naar jouw ervaring en eventuele zorgen of vragen aan te pakken.
 10. Door deze stappen en overwegingen te volgen, kunnen wij jou een zeer effectieve en professionele hypnotherapie diensten aanbieden via huisbezoeken, waarbij je gemak en persoonlijke zorg ontvangt.