• Condédreef 20
  • 8500 Kortrijk
  • België
  • +32 0498/42 42 42

Tarieven

Elke sessie duurt 90 minuten.

De sessies gaan enkel door in jouw persoonlijke ruimte om een maximale rust en comfort te garanderen.

Elke sessie is gekenmerkt door een individuele aanpak, hierdoor één klant tegelijk behandelen.

Een sessie kost 125 euro ter plaatse, na de sessie contant te betalen, wij beschikken over qr-code scan om online te betalen.

Bij verre verplaatsingen zal een berekening worden gemaakt van de kilometervergoeding zoals wettelijk bepaald.

Voor elke behandeling zijn er een aantal sessies noodzakelijk, zo kan je op voorhand plannen naar het budget.

Bij hypnotherapie is het belangrijk om in alle rust aan de slag te gaan, wij verzoeken U om de gsm op vliegtuigmodus of volledig uit te schakelen. Hoe graag wij ook in contact of verbinding blijven, blijkt uit de ervaring dat klanten dit tijdens hypnose superstorend vinden!

 

About

Hypnose zelf is geen therapie. Het opwekken van een trance staat zou wel kunnen gebruikt worden om veranderingen in je leven aan te brengen. Door middel van hypnose zou contact gemaakt kunnen worden met het onderbewustzijn. Zo kan informatie worden verkregen die het gewone bewustzijn tegengehouden wil. Deze blokkade zou het oplossen van problemen en klachten in de weg staan. Het opheffen van deze blokkades kan effectief gebeuren door de daaraan ten grondslag liggende oorzaak aan te pakken door zelfwerkzaamheid, zelfreflectie en verwerking van de oorzaak (het trauma oplossen of de verkeerde zienswijze bijstellen).

Een voorbeeld: ik ben verslaafd aan suiker, na de eerste sessie: ik heb controle over suiker; ik bepaal zelf wanneer ik suiker eet. Kies wat jij graag wil NU. Verlangen en wensen zijn mooi, bereik je ook het doel? Een kilo minder? Stoppen met roken? Goed slapen? Welke blokkade houd je tegen om doelen te bereiken?
Wij geven jou de kans om alles op te lossen. Zorg in de eerste plaats dat je een goed gevoel hebt. Neem tijd voor wat echt belangrijk is.

Elke sessie ( anderhalf uur ) begint met de zandloper: 15 minuten voorgesprek.
Hierna volgt de inductie, verdieping en suggestie. Elke hypnose is een zelfhypnose, wil jij veranderingen? OK, ik toon je de weg.
Enkel jij kan veranderen, elke beslissing neem jijzelf! Met hypnose ga je elke blokkade uit de weg en verander jij jezelf.

Simpel toch? Stop het verleden in een doosje en ga aan de slag. Beslis wanneer de tijd rijp is!

Skills

Webdesign

PHP

HTML / CSS

JavaScript