• Condédreef 20
 • 8500 Kortrijk
 • België
 • +32 0498/42 42 42

BIJ MIJ KAN JE TERECHT VOOR:

 1. Virtuele maagband. ( 2 à 3 sessies)
 2. Afslanken door stoppen met snoepen en / of stoppen met emotioneel eten. ( 2 sessies)
 3. Alcoholverslaving stoppen. ( 3 à 4 sessies verdeeld over 6 maanden )
 4. Rookstop: sigaret, andere… . (1 à 3 sessies)
 5. Stress algemeen: werk, thuis, studie… . ( 2 à 3 sessies)
 6. Angsten: angst om angst te krijgen, podiumvrees, examenstress, rijangst… ( 3 sessies verdeeld over 3 maanden )
 7. Kindertrauma ( aantal afspraken samen te bespreken )
 8. Narcistische partner relatie gehad. 1 à 3 sessies
 9. Zelfvertrouwen, zelfzekerheid. 1 à 2 sessies
 10. Nagelbijten. 1 à 2 sessies
 11. Migraine, hoofdpijn algemeen. 1 à 2 sessies
 12. Zware trauma en hechtingsproblematiek ( aantal afspraken samen te bespreken )

WERKT HYPNOSE EN
HYPNOTHERAPIE ZÓ GOED?

 1. Hypnose werkt. Nieuwe gewoonten worden veel gemakkelijker.
 2. Door meer ontspanning en goed gevoel doet men onbewust alles veel beter in het leven.
 3. Emoties verwerken en slechte ervaringen op zijn plaats zetten. Opruimen van negatieve gedachten en positieve gedachten kome erin.
 4. Zijn er risico’s aan hypnose? Neen.
 5. Een nieuw hoofdstuk in het leven? Kom ontdekken…
 6. Hoe ervaart men hypnose? Eén woord: Zeer persoonlijk, iedereen heeft na een eerste “Trance” een veel positievere kijk op hypnose.
 7. Medische hypnose (hulp bij minder narcose of pijnstillers bij bevallingen of operaties).
 8. Kan hypnose levenskwaliteit verbeteren? Ja.
 9. Vaak deze uitdrukking: “Ik heb geen karakter genoeg”. Iedereen wil het beste uit het leven halen? Maak een afspraak op 0498/42,42,42

VOOR WIE IS DIT INTERESSANT?

( De voordelen om bij jou thuis te werken? geen file, verplaatsing en meer rust )

 1. Veiligheid en comfort beoordelen: Voordat u een huisbezoek plant, moet u ervoor zorgen dat de thuissituatie veilig is en bevorderlijk voor de therapiesessie. Vraag of er specifieke vereisten of aanpassingen nodig zijn.

 2. Grenzen stellen: Wij stellen duidelijke grenzen aan de omvang van het huisbezoek, inclusief de duur van de sessie, vertrouwelijkheid en betalingsvoorwaarden.
 3. Wij bereiden de benodigde apparatuur voor: Wij brengen alle apparatuur of materialen mee die je nodig hebt voor de sessie, zoals een mogelijkheid tot opname sessie, ontspanningsmuziek en documentatie.
 4. Professioneel gedrag: Ook al voeren wij de sessie bij jou thuis uit, wij zorgen ten allen tijde voor een professionele samenwerking. Kleed je comfortabel en losse kledij helpt voor nog meer ontspanning, zorg voor een fleece of dekentje als je snel koude voelt, voorzie een stoel voor de therapeut en je comfortabele zetel voor jezelf. 
 5. Bevestigen wij de details van de afspraak: We gaan een dubbelcheck doen om de tijd en locatie van de afspraak met jou, voor het geplande bezoek om misverstanden te voorkomen. 
 6. We komen wat vroeger: Probeer een paar minuten eerder vrij te maken om jezelf de tijd te geven alles op orde te zetten, zodat we therapieruimte kunnen het vertrouwde thuisgevoel geven.

 7. Respect voor de privésfeer: wij nodigen de andere gezinsleden om respect bij te dragen aan het doel van jezelf, het intakegesprek, de persoonlijke informatie, de vertrouwelijkheid van de therapie tijdens de sessie. Vermijd het bespreken van persoonlijke zaken of het bekendmaken van informatie die tijdens de sessie is besproken; om deze  met anderen te delen. ( kort: geen luistervinken van anderen, dit werkt averechts op het succes )

 8. Wij geven nazorginstructies: Wij bieden begeleiding of middelen om je verder te helpen de voordelen van de hypnotherapie sessie te behouden nadat wij weggaan.

 9. Opvolging: We kunnen via whatsapp verder contact onderhouden na de sessie om te informeren naar jouw ervaring en eventuele zorgen of vragen aan te pakken.
 10. Door deze stappen en overwegingen te volgen, kunnen wij jou een zeer effectieve en professionele hypnotherapie diensten aanbieden via huisbezoeken, waarbij je gemak en persoonlijke zorg ontvangt.

Wie zijn we?

Ik ben Werner Van LaereHypnotherapeut in Vlaanderen. De huidige werkomgeving

Ik maak gebruik van technieken zoals: hypnose, hypnotherapie, fascinatie, magnetisme en mesmerisme om resultaten te behalen.

Ik kan je helpen bij problemen zoals roken, overgewicht, stress, drankmisbruik…

Er zijn behoorlijk wat misverstanden omtrent ‘hypnose’ zoals tijdens een feestje of op een podium rondlopen als een kakelende kip. Dit geeft een vertekend beeld en daarom wil ik toch verduidelijken wat hypnose is en hoe dit voelt.

Hoe voelt hypnose?

Wil je meer tot rust komen?

Ben je druk bezig, met je werk, je gezin, je hobby’s, je vriendenkring? Wil je uitblinken op je werk, een goede ouder zijn voor je kinderen, sportief en sociaal zijn, maar ervaar je dit als belastend? Voel je dat het soms allemaal een beetje te veel wordt, dat je je niet meer optimaal kunt ontspannen? Dit is mogelijk een gevaarlijke situatie, want te intense en te langdurige stress leidt tot tal van gezondheidsklachten en een toestand van totale uitputting. Ontspanning, vakantie, meditatie, relaxatieoefeningen zijn niet meer voldoende om tot rust te komen? Het is mogelijk dat je in ‘overdrive’ aan het gaan bent.

Laat het niet te ver komen! Als stress je leven gaat overheersen, word je minder scherp, maak je meer fouten, gaan je werkprestaties achteruit en ondermijn je je gezondheid. In hoeverre beheerst stress jouw bestaan? Onze stresstest geeft je inzicht in de invloed van stress op je leven.

Ook kan hypnose iedere keer anders aanvoelen.

De voordelen:

 Ontspannen, zen, gelukkig, goed gevoel, vredig, respectvol, liefdevol, zacht, rust in mijn hoofd, goed in mijn vel

De hypnotische staat is niets nieuws.

Dagelijks ga je in trance, zelfs meerdere keren per dag, zonder het zelf te beseffen.

Je gaat helemaal op in een boek, muziek, film… en je bent hierin zo diep verzonken dat je het niet hoort als iemand de kamer binnenkomt, je schrikt op als iemand tegen je praat.

Ook dagdromen is een vorm van trance.

Hypnose is een andere staat van bewustzijn met volgend belangrijk punt: je blijft je de hele tijd bewust van alles wat er rond jou gebeurt en wordt gezegd.

Wat betekent:

Je weet alles wat er gebeurt – het is geen slaap.
Je hebt misschien je ogen gesloten, maar je kunt nog steeds horen en voelen wat er om je heen gebeurt.
Je zit comfortabel in een ontspannen houding.
Je ademhaling kan vertragen en je spieren kunnen ontspannen.
Je gevoel voor tijd kan worden vervormd, zodat de sessie voorbij lijkt te vliegen.

Een aangename onderbreking van de stress en spanningen van het dagelijks leven.

En dat is precies hoe het zou moeten aanvoelen. Ontspannend, plezierig, rustgevend. Een kans om op adem te komen en je zorgen voor een korte tijd opzij te zetten.

Als je tijdens hypnose met bijzonder traumatische of onderdrukte emoties te maken hebt, kan je deze emoties opnieuw ervaren, maar slechts zeer kort. Als ervaren hypnotiseur weet ik hoe ik je door je sessie moet leiden, zodat het niet te overweldigend wordt. Daardoor krijg je de kans krijgt om veilig los te komen en te genezen van het bijbehorende trauma. Dat lucht op en geeft ruimte.

Maar, zoals hierboven vermeld, is het voor iedereen anders. Sommige mensen ervaren een gevoel van zwaarte of gevoelloosheid, bijna alsof ze niet kunnen bewegen. Anderen voelen zich gewichtloos, zo licht als een ballon, bijna alsof ze zweven. Hoe kunnen deze verschillen zo gevarieerd zijn?

In hypnose kan iemands ademhaling versnellen of vertragen. Het hangt af van de persoon en hoe hij /zij reageert. Het kan ook afhangen van het feit of ze al dan niet zijn gehypnotiseerd.

Voor beginners kan het soms een beetje spannend zijn, terwijl meer ervaren mensen waarschijnlijk meer ontspannen zullen zijn over het geheel. Onthoud dat hypnose – in trance gaan – een manier is om bewust je bewuste brein te ontspannen. De spiertrekkingen die kunnen plaatsvinden komen van het autonome zenuwstelsel dat het lichaam overneemt en zijn onvrijwillig. Ze komen vanuit je onbewuste brein en dat is precies waar je wilt zijn.

Het onbewuste brein is onze bibliotheek:

In ons onderbewustzijn zijn al onze verhalen en films opgeslagen. Daar liggen de antwoorden op onze vragen. Daar kunnen problemen en trauma’s opgelost worden. Het onderbewustzijn is het werkveld van de hypnotherapeut. Om daar te komen is een staat van trance (hypnose) nodig.

Tijdens mijn hypnose sessies neem ik je eerst mee naar jouw innerlijke veilige plek, die plek daar, diep vanbinnen, waar je rust voelt en ervaart. De plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Jouw plek, jouw plaats, waar je tot rust kan komen en waar je naar terug kan keren mocht het nodig zijn. Zodra we deze plek gevonden hebben, en je hebt ervaren hoe het voelt om daar te zijn, zodra je jouw eigen rust en ontspanning voelt, pas dan gaan we verder om jouw hulpvraag aan te pakken en op te lossen. Ook dat doen we samen vanuit rust en vertrouwen.

Hypnose is een bijzondere staat van zijn, een waardevolle therapie.

Ik ben erg dankbaar dat ik deze methode mag inzetten bij cliënten die in mijn praktijk komen.

Dankzij hypnose leven mensen gelukkiger, meer bewust, hebben ze aandacht voor de kleine dingen van het leven en genieten ze hiervan.

Ik ben niet de eerste die gelooft in de kracht van het brein en het onderbewuste en doe het beter dan ooit tevoren in mijn leven. En hoe werkt dit voor JOU?

Jij staat op het punt om een nieuwe wereld te ontdekken …

 • Werner Van Laere
  WernerHypnotherapist

  Ik ben niet de eerste die geloof in de kracht van het brein en het onderbewuste, maar doe het beter dan ooit tevoren in mijn leven en hoe werkt dit voor JOU?

 • Jij staat op het punt om een nieuwe wereld te ontdekken…

  Digitaal dagboek

  De weg naar een gelukkig leven

  Zelfvertrouwen

  Begin bij jezelf en luister… Luister naar mijn stem…

  De Nervus Vagus

  Nervus Vagus Mensen hebben twaalf paar zenuwen die beginnen in de hersenen. Van al deze zenuwen is…

  Simpson Protocol

  Het Simpson Protocol is een stap in de richting van nog meer intense beleving van hypnose. Toen…

  Anorexia – Nieuw

  Anorexia is een van de meest voorkomende eetstoornissen, waarbij men zo dun of slank mogelijk wil zijn,…

  Alcoholverslaving – Nieuw

  Er bestaan 2 soorten verslavingen: lichamelijke en psychische. Een lichamelijke verslaving doet zich voor wanneer men een…

  Stoppen Met Nagelbijten

  Stoppen met nagelbijten Nagelbijten is een fenomeen dat bij de meeste mensen voorkomt door stress. Meestal is…

  Digitaal dagboek

  De weg naar een gelukkig leven

  Zelfvertrouwen

  Begin bij jezelf en luister… Luister naar mijn stem…

  De Nervus Vagus

  Nervus Vagus Mensen hebben twaalf paar zenuwen die beginnen in de hersenen. Van al deze zenuwen is…

  Simpson Protocol

  Het Simpson Protocol is een stap in de richting van nog meer intense beleving van hypnose. Toen…

  Anorexia – Nieuw

  Anorexia is een van de meest voorkomende eetstoornissen, waarbij men zo dun of slank mogelijk wil zijn,…

  Alcoholverslaving – Nieuw

  Er bestaan 2 soorten verslavingen: lichamelijke en psychische. Een lichamelijke verslaving doet zich voor wanneer men een…

  Stoppen Met Nagelbijten

  Stoppen met nagelbijten Nagelbijten is een fenomeen dat bij de meeste mensen voorkomt door stress. Meestal is…

  Werner Van Laere

  <a href=”tel:0498424242”> Bel ons op 0498424242 </a>.

  <a href=”mailto:vanlaerewerner@gmail.com”>vanlaerewerner@gmail.com</a>.

   

   

  Werner Van Laere

  <a href=”tel:0498424242”> Bel ons op 0498424242 </a>.

  <a href=”mailto:vanlaerewerner@gmail.com”>vanlaerewerner@gmail.com</a>.