Familie & relatie!

Therapie voor het behandelen van haat en wraak gevoelens door wat zich in het verleden of heden zich aandienen kan.

Het positiever bekijken van Jouw relatie met je partner, meer zelfvertrouwen in jezelf om respect en liefde terug te ervaren.

Therapie voor trauma, deze mogelijkheid vraagt 3 tot 4 sessies om een resultaat te bekomen. Naargelang het vorderen van de therapie te bepalen.

Steeds terug dezelfde foute personen tegenkomen in een relatie? Werk aan jezelf om dit te vermijden en leer je ware te ontmoeten!

Ook relatieproblemen kunnen effectief aangepakt worden aan de hand van hypnose en hypnotherapie.

Hoewel iedereen een gelukkige en gezonde relatie verdient, is geen enkele relatie perfect. Liefde is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn.

Elke relatie kent zijn ups en downs, er zijn goede en slechte tijden zeg maar. Veel relatieproblemen zijn terug te voeren op een communicatieprobleem. Er wordt niet meer gepraat waardoor de afstand tot elkaar steeds groter wordt.

Eens te meer leidt dit tot een relatiecrisis met alle gevolgen van dien. Helemaal natuurlijk wanneer hierbij ook nog eens kinderen worden betrokken. 

Stress Kan hiervan het gevolg zijn. Is dat wat je werkelijk wilt?

In een goede relatie is er respect voor elkaar, geven de partners elkaar de ruimte om te zijn wie ze zijn. Bij het oplossen van relatieproblemen is het van groot belang dat beide partners de intentie hebben om de relatie te redden.

Ze moeten openstaan voor elkaars argumenten, en bereid zijn om concessies te doen. Je hoeft hiervoor beslist ook wel honderden Euro’s uit te geven aan een relatietherapeut. Hoewel er in dit geval nagenoeg nooit gedacht wordt aan hypnose /hypnotherapie, kan juist deze kortdurende therapievorm gunstige resultaten boeken die leiden tot een goede maar vooral gelukkige relatie.

Relatieproblemen, hypnose en hypnotherapie

Zoals al genoemd is hypnose en hypnotherapie niet het eerste wat in je opkomt bij het oplossen van relatieproblemen. Een goede hypnotherapeut luistert naar beide partners en vraagt hen naar een bewuste oplossing voor het onderlinge conflict. Hoewel beide partners vaak de oplossing al kennen, vergt dit op een bewust niveau veel aanpassingsvermogen en energie. Hypnose kan hierbij helpen om dit proces geheel vanzelf te laten verlopen door de bewuste handelingen die nodig zijn voor het verbeteren van de relatie op de “automatische piloot” te zetten.

Het resultaat hiervan is dat het voor beide partners geen moeite kost om zich aan te passen aan elkaars wensen. Alles wordt geregeld door het onderbewustzijn wat in tegenstelling tot bewuste acties geen energie kost.

Om te werken naar ieders tevredenheid is het vaak noodzakelijk dat beide partners een hypnose sessie ondergaan. Het moment van de afspraak mag dan gezien worden als een nieuwe start, de weg naar een gelukkige relatie

 

Therapie: een hulpmiddel om je zelfvertrouwen te hervinden en je van pijn te bevrijden bij een relatie breuk.

Ons gesprek had blijkbaar toch een indruk achtergelaten. Nadat ze er over nagedacht had en zelf haar weerstand voor daten te groot vond, kwam ze in therapie. We verkenden het moment van de scheiding en alle emoties daarrond. Dat gaf opluchting. Toen ze ook de oude negatieve gedachten en opvattingen -die ze al jaren over zichzelf had en die bij de scheiding nog eens extra werden bevestigd- kon herkennen en afwerken, voelde ze zich bevrijd. Met regressietherapie kon ze dieper inzoomen op oude angsten en gedachten die zich in haar vastgezet hadden. Het was haar nooit opgevallen hoe sterk oude opvattingen en patronen die er al tijdens haar jeugd ingeslopen waren, nog op haar inwerken.

 

Een reactie achterlaten